Highlight 2018

Trots att förutsättningarna inte varit de bästa i år så är vi nöjda med resultaten!

Jag har inte kunnat vara så aktiv i ringen som tidigare år och jag kommer av naturliga själ inte heller att vara det i framtiden. I mitten av februari bytte jag min högra höft som var helt utsliten, sista månaden före operation kunde jag inte gå utan kryckor eller rollator, jag är så tacksam för att jag blivit opererad och fått ett nytt liv.

2018 har vår 9 år gamla SEUCH DKUCH FIUCH Berntiers On Demand startat tre ggr i Veteranklass, han har blivit BIM veteran en gång och BIR veteran 1 gång  och det på båda jubileums specialerna i Degernäs i en stor konkurrens blev bästa veteran hane och han lyckades även placerade sig som fyra bästa hane dag 1.

Stort Grattis till Kicki Sallerström som i år är nr 5 på bästa hane listan med sin SEUCH Berntiers E-Type.

Vår Berntiers Listen To Your Heart är utställd två gånger i år, på Åland Int där hon tog BIR, Certifikat och CACIB och Finskt Championat och på SKK Int Sundsvall där hon blev BIM och tog CACIB.

Vår Selma SEUCH Berntiers Nordic Design är utställd 6 ggr i år, hon har tagit Svenskt Championat och trots få utställningar lyckats bli placerad som nr 6 på bästa tik listan.

Bästa prestationen har 8 år gamla SEUCH FIUCH DKUCH SE V-11 Berntiers Quest For Gold som är nr 3 på bästa tik listan och nr 2 på bästa veteran tik listan. Grattis till Erica och Anna-Karin för att de sköter henne så fint.

Vi har startat med fem uppfödargrupper i år och är nr 2 vinst rikaste uppfödare i Sverige 2018 och tre av de fem grupperna har vi haft på SKK utställningar och lyckats blivit BIS uppfödargrupp två ggr.

 

Vi är så stolta över våra resultat i år!

# 2 BMD Breeder in Sweden 2018

# 2 BMD Most Winning Veteran male 2018

# 5 BMD Most Winning male 2018

# 3 BMD Most Winning female 2018

# 6 BMD Most Winning  female 2018

# 2 BMD Most Winning Veteran female 2018

 

SEUCH Berntiers Nordic Design

 

Våra uppfödargrupper i år.

SKK Int. Dog show Märsta

BIR och BIS 3 uppfödare

från vänster: CH Berntiers On Demand, CH Berntiers Quest For Gold, CH Berntiers Like Milano och Berntiers Jump For Joy.

                             foto: Pia Magnusson

 

Gimo Nat. Dog Show

BIR/BOB and BIS 3

From left: SEUCH Berntiers E-Type, Berntiers Ophelia, Berntiers Jump For Joy and C.I.B. NO V-13 NORDUCH Berntiers Baby Doll

 

 

Tillbaka